dilluns, 11 de juny de 2012

Què hi fem nosaltres a la Fundació Alícia?


Quan fa nou anys ens vàrem plantejar començar a treballar juntes, aportant cada una els seus coneixements i la seva experiència en fer melmelades, vàrem començar tenir dubtes. Coneixíem el procés i el mètode, però com passa a la cuina, 2 més 2 no sempre fan 4.
 Primer algunes melmelades ens quedaven massa fosques, d’altres massa líquides, d’altres massa espesses, algunes es feien malbé abans del que era d’esperar...
Havíem anat recollint diferents informacions, disperses, i no sabíem com  treure’n profit, com posar-les en pràctica. En fi que teníem un munt de preguntes sense resposta i no trobàvem qui ens les respongués.
En algun moment ens van recomanar fer algun curs especialitzat, però la pregunta era on?
Ens vàrem posar en contacte amb la Fundació Alícia pensant que potser ells, que havien publicat la taula periòdica de les confitures, ens podrien ajudar.
Hi vam anar i ens van rebre amb els braços oberts i disposats a aclarir-nos tots els dubtes que havíem anat trobant.
Va ser una jornada de treball intensa i molt profitosa, els resultats de la qual  encara ara anem aplicant a cada nova melmelada que fem.





"Des d'Alícia al veure la Mireia i la Bet aparèixer per la porta amb l'experiència i les ganes d'aprendre, s'il·lumina tot i s'inicien jornades com la que varem tenir a Alícia en el que pretenem aprofitar tots el recursos de persones com elles que té el nostre pais. Espero que la nostra expertesa els hagi servit i els segueixi servint per fer gaudir a moltes persones que aprecien aquests "fruits saborosos". SEMPRE ENS TINDRAN AL SEU COSTAT."