dimarts, 23 de juliol de 2013

Orelletes, palmeres amb melmelada o un bon berenar!!

Aquesta és una molt bona proposta, ja que és ràpida, fàcil, i apte per a tothom!!



Necessitem:


  • 1 full de pasta de full
  • 100g de melmelada de préssec 
  • 100g de melmelada de prunes clàudies
  • sucre

Estirem la base, si és de forma rectangular millor. La partim per la meitat al llarg. Pintem amb una melmelada tota la superfície de la base. Cada meitat hi posem una melmelada diferent. Al damunt hi espolsem sucre.

Cargolem al llarg, cada costat fins a trobar-se al mig, tots dos costat s'han de cargolar cap al centre. Ens ha de quedar un "xurro" llarg.

Amb un ganibet tallem ben fi la massa cargolada, de 3 mm màxim de gruix, i els anem posant sobre una safata per anar al forn. Quan més fi tallem més cruixents queden.

Quan les tinguem totes col·locades damunt la safata les tornem a espolsar amb sucre.

Escalfem el forn a 180º i les enfornem fins que estiguin ben daurades.

Deixem refredar i ja ens les podem menjar.





Aquesta recepta admet totes les variants possibles, tant dolç com salat. La quantitat que surten depen molt de com tallem les orelletes.