dimarts, 15 d’octubre de 2013

Costelles al forn amb melmelada d'all

Les nits refresquen, ja tenim aquí la tardor!! He trobat a faltar, amb tanta calor, encendre el forn, i la sopa, i els pastissos, i .... un llarg etc. 
Avui una recepta de carn, cuinada amb melmelada, i com intentem fer sempre, molt i molt fàcil:

COSTELLES DE PORC AL FORN AMB MELMELADA



Necessitem:


  • 1 peça sensera de costella de porc
  • 200g de melmelada d'all
  • 1 rajolí d'oli
  • sal amb herbes aromàtiques
  • 1 got de vi ranci


Posem la peça damunt una safata per anar al forn, la salem, la pintem amb la melmelada d'all, i l'amanim amb  un rajolí d'oli. Ho posem al forn 1 hora a 150 º. Li afegim el vi ranci i deixem que redueixi, aproximandament una hora més.



Ho podem acompanyar amb patates fregides, verdures a la planxa, arròs al vapor, puré de patates....




La tardor ens honora amb tota la gama de colors càlids, gairebé cada tarda, tenim una posta de sol plena de matisos.