dimarts, 15 d’octubre de 2013

Costelles al forn amb melmelada d'all

Les nits refresquen, ja tenim aquí la tardor!! He trobat a faltar, amb tanta calor, encendre el forn, i la sopa, i els pastissos, i .... un llarg etc. 
Avui una recepta de carn, cuinada amb melmelada, i com intentem fer sempre, molt i molt fàcil:

COSTELLES DE PORC AL FORN AMB MELMELADA



Necessitem:


  • 1 peça sensera de costella de porc
  • 200g de melmelada d'all
  • 1 rajolí d'oli
  • sal amb herbes aromàtiques
  • 1 got de vi ranci


Posem la peça damunt una safata per anar al forn, la salem, la pintem amb la melmelada d'all, i l'amanim amb  un rajolí d'oli. Ho posem al forn 1 hora a 150 º. Li afegim el vi ranci i deixem que redueixi, aproximandament una hora més.



Ho podem acompanyar amb patates fregides, verdures a la planxa, arròs al vapor, puré de patates....




La tardor ens honora amb tota la gama de colors càlids, gairebé cada tarda, tenim una posta de sol plena de matisos.


9 comentaris:

  1. Melmelada d'all...quin condiment tan interessant!

    ResponElimina
  2. fácil i sabrosa ha d'estar aquesta costella!!! Em sembla molt bona idea usar la melmelada.... això s'ha de probar i ho farè!
    Bon dia guapes!

    ResponElimina
  3. uau... jo les faig igual!!!! Ja les vaig posar temps enrera al blog fent-vos propaganda de la vostra melmelada ;-)

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. Quines costelletes més bones... I si quin goig de tornar a tenir el forn funcionant a diari, oi?
    Petons,
    palmira

    ResponElimina
  5. Un plat exquisit!! Quina mermelada més sorprenent!! Petonets!

    ResponElimina
  6. Mare meva quina bona pinta!! m'ha encantat la melmelada! una abraçada!

    ResponElimina
  7. Quina pinta!!!!!!!!!!!
    Tindré que provar aquesta melmelada.
    Petonets

    ResponElimina
  8. Melmelada d'all!!!! Quines coses tan bones inventeu.......
    PETONS,
    oLGA

    ResponElimina
  9. Deu ser una delícia. Molt bo. Petonets.

    ResponElimina