dimarts, 19 de maig del 2015

Presentació del llibre a Valls i el projecte Llèpol

Ens vàrem trobar una estona abans per parlar una mica. Quan va ser el moment, ens trobàvem entre amics. El Xavi, del restaurant Quinta Frorca ens coneix i ho tenia fàcil. Va parlar, explicant què hi havia trobat, amb bones paraules. Erem entre amics i els somriures s'encomanaven. Xavi, gràcies per les coses bones que ens vas dir. 
Per a nosaltres va ser la primera presentació del llibre i no sabíem com aniria, crec que va anar molt bé,  va ser molt emotiu, natural, pròxims i distès. Gràcies a l'Institut d'Estudis Vallencs per deixar- nos la sala. I aquí teniu unes fotos que ens les va fer la Mercè (co-responsable del restaurant Quinta Forca), també moltes gràcies!!!





vista de la sala



Els quatre a la taula



En Xavi Fabra

Un cop acabada la presentació, vàrem baixar cap a la Parra (un pati cobert on els mesos d'estiu s'hi poden escolar concerts de petit format), on ens esperaven els alumnes de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls, per interpretar-nos les seves creacions al voltant de la melmelada, dins del projecte LLépol. Gràcies a l'escola per ser tant receptius i en especial a la Rosabel per ser la persona que ho ha tirant endavant.


Aquí teniu un petit tast del concert





Aquí teniu la foto de la cloenda




Per acabar us convidem a la presentació que farem aquest divendres a Tarrgagona



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada