divendres, 13 de juliol del 2012

La pruna mirabolant i la Mariona

Fa molts anys que tractem amb la Mariona, fa poc que s'ha jubilat, ha estat una persona cordial i previsora, amb ganes de fer la feina ben feta. Estava de cara al públic, i sabem que no és una feina fàcil, però sempre estava atenta a tot. Cada primavera ens feia la mateixa pregunta, tantes melmelades que feu i no us heu plantejat de fer-ne de pruna mirabolant? Deia que la tenia a la memòria de la seva infantesa, i que no en trobava enlloc.


prunes mirabolants

















Tal com si fos un petit record, aquest any l'hem provat de fer, penseu què és un pruna de mida petita i de dos colors. I heus aquí el resultat:


melmelada de pruna mirabolant













Mariona, aquest any l'hem pogut fer! gràcies per la idea.

7 comentaris:

  1. Respostes
    1. si dic què és molt bona no sóc objectiva, l'hauràs de tastar!

      Elimina
  2. Cireres,maduixes, prunes, tot és tan bo!I aquestes prunes són les Mirabelle fraceses? Allí són molt conegudes i apreciades.
    Espero venir un dia i tastar aquesta confitura, i com no la de cireres que m'encanta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em sembla que si. Per les fotos que he anat veient, semblen les mateixes. La melmelada és molt suau, com el vellut!
      Quan vulguis pots venir, nosaltres encantades!!

      Elimina
  3. Com és que mentre veia que la feieu no la vaig tastar? El color és preciós, el gust ja us ho diré...Fem unes coses, mira que no tastar-la.
    Nani

    ResponElimina
    Respostes
    1. Saps Nani, les melmelades són millors el dia després, un cop fredes. Vas fer bé de no tastar-la. El dia que tornis, m'ho recordes,eh?

      Elimina
  4. Nenes, com que no la vaig tastar mentre mirava com la feieu? Fem unes coses. El color és preciós, el gust ja us ho diré...
    Nani

    ResponElimina