divendres, 28 de juny de 2013

Sandvitx de pollastre, verdures i melmelada de tomàquet


Des de Memòries d’una Cuinera, aquest mes ens proposen de fer un sandvitx, aquest és el nostre sandvitx. Normalment a casa no n’acostumem a fer, algun cop com a menjar especial, de si sopes al terrat o a la fresca. Aquest ens ha agradat a tots, fins i tot a la Victòria que no li acaben d’agradar les melmelades, però se les menja si no sap que n’hi ha.




Necessitem per a 4 persones:

·         8 llesques de pa de motlle, d’algun forn de confiança, aquest l’he comprat al forn del poble
·         ½ pebrot vermell tallat molt petit
·         1 carbassó gran tallat molt petit
·         200g de xampinyons tallats molt petits
·         2 cuixes de pollastre farcides de bacó i formatge, rostides al forn i fredes
·         4 cullerades soperes de melmelada de tomàquet

Posarem en un paella amb un rajolí d’oli, el pebrot. Deixarem que es faci una mica i hi posarem el carbassó i els xampinyons. Sempre a foc viu. Salpebrem. Quan estiguin cuites les verdures hi afegirem la melmelada. Fem dues voltes i ho reservem fins que es refredi.

Les cuixes les haurem fet el dia abans al forn, amb una mica d’oli i vi blanc. Tallem les cuixes farcides ben fines, i ho reservem fins que no fem el sandvitx.

Agafem una llesca i al damunt hi posem ben escampat una base de verduretes, al damunt hi posem rodanxes del pollastre, i l’ultima una altra capa de verdures. Ho tapem tot amb una altra llesca de pa.






I ja ho tenim!