dimecres, 5 de febrer de 2014

Amanida de ruca amb vinagreta de mandarina

Aquestes setmanes, la passada i aquesta, són unes de les millors dels 10 anys com empresa. Estem tant contentes de com ens va la feina, del futur pròxim, que només ens passem el dia fent somriures i suspirs. Anem tancant temes, com un projecte que fa un any que hi treballem, i que molt, molt aviat us explicarem més coses. O com el premi de la salsa de la setmana passada, o la sorpresa d'ahir de sortir a TV3!! Fa cosa de 15 dies que van venir la Rosa Serres, el càmera i la becària, a passar un matí per veure com feiem la melmelada de taronja amarga, la sorpresa va ser ahir, quan ens van començar a arribar e-mails, trucades i missatges, felicitant-nos. Moltes gràcies, no, moltíssimes gràcies per les mostres d'afecte i comprenció!!
Us deixem els dos enllaços per si us ho heu perdut:

Al Telenotícies Migdia Barcelona, més o menys a partir del minut 9:30
o aquest altre vídeo Tarongers urbans i melmelada


I per poder païr totes les novetats us proposem una amanida molt refrescant i molt fàcil, com sempre, de fer.




Necessitem:


  • 200g de ruca ( a l'estiu és de collita pròpia)
  • 100g de bacallà fumat
  • 2 mandarines pelades i fetes a grills (sense pells blanques)
  • 75g fruits secs torrats i sense sal (amatlles, avellanes, pinyons, nous, panses, etc)
  • 12 tomàquets cirerols
  • 4 cullerades de melmelada de mandarina
  • 8 cullerades d'oli d'oliva





En un bol hi posem la ruca, el bacallà a trossets, els grills de mandarina, els tomàquets partits per la meitat i els fruits secs, ho barregem tot i ho reservem.
En un altre bol hi posem la melmelada i l'oli, hi ho remenem bé, sense emulcionar-ho.

Just abans de menjar l'amanida, hi posem sal i l'amanim amb la vinagreta dolça. La resta de la vinagreta la posem a la taula per si algú en vol més.






Esperem que us animeu a fer-la!!!