dilluns, 10 de febrer de 2014

Mini pizzes d'espinacs i melmelada de pebrot vermell

Segona part de les pizzes. A casa les pizzes són un sopar de dissabte. Si tenim temps ens fem la massa a la màquina de fer pa, si no en tenim, la comprem feta, però sempre ens les fem el nostre gust. No en fem mai de tradicionals i clàssiques, i a vegades són un resum del què hi ha a la nevera, a vegades experiments, i no n'hi ha cap d'igual.
Posar melmelada sona estrany, però queda molt bé, caramelitza tots els ingredients, i no ens podem oblidar del formatge, qualsevol formatge, ratllat o a talls, i quan més bo millor, i si en barregem de diferents tipus molt millor.





Necessitem:


  • 4 bases petites de pizza
  • 150g de melmelada de pebrot vermell
  • fulles fresques d'espinacs
  • 8 tomàquets cirerols 
  • 8 talls de formatges de Brie
  • oli d'oliva
  • orenga





Comencem escalfant el forn a 250 º.
Damunt les bases hi escampem una cullerada de melmelada, al damunt hi posem unes fulles d'espinacs crues, a sobre els dos talls de formatge i unes meitats de tomàquets cirerols.






Ho enfornem fins que la massa estigui cuita, uns 15 minuts.
Val la pena menjar-la quan estigui encara calenta.