dimarts, 11 de març de 2014

Coc de poma amb canyella

Nou coc, aquest cop amb poma. Quan pel matí fas un bon esmorzar sembla que tot vagi més bé. Un cop o dos a la setmana en fem. Ens agrada fer-los diferents, cada vegada. Aquest és amb poma i melmelada de poma amb canyella, queda molt suau i molt bo.
La recepta és la mateixa que la del Coc de magdalena amb melmelada de llimona:




Necessitem:


  • 3 ous
  • 150g de sucre
  • 60 ml de llet
  • 190ml d'oli d'oliva suau
  • 210g de farina fluixa
  • 7g de llevat químic
  • 150g de melmelada de poma amb canyella
  • 3 pomes golden pelades i tallades fines





En un bol hi posem els 3 ous i el sucre i ho batem fins que hagin doblat el volum. Hi afegim la llet i l'oli i ho barregem molt suaument.
Hi afegim la farina i el llevat tamisat i continuem barrejant amb les varetes.
Quan sigui una massa uniforme ho deixem reposar a la nevera, mínim 30 minuts.
Escalfem el forn ben fort, a 220º.
Escampem la massa al motllet i posem per sobre la melmelada de poma, i al damunt hi anem posant la poma tallada. 
Quan anem a posar el motlle al forn abaixem la temperatura a 200º i espolsem sucre pel damunt de les pomes.
Quan estigui daurat i el punxem i el punxó surti net, el coc ja està fet.





Deixem refredar i ja el podem disfrutar.