dijous, 13 de març del 2014

Gotet de xocolata amb taronja amarga i premi

El dia 10 de febrer ens van fer una visita la Rachel McCormik(té un bloc de cuina que es diu Cuinar Català) i la Chloe Scott, periodistes  angleses acompanyades pel Sergi de la Cambra de Comerç de Valls. Que havien vingut a passar el cap de setmana a Valls per promocionar i conèixer els calçots i la seva cuina. Els hi interessava veure com fèiem la melmelada de calçot, tot el procés, i a més, tal com ens agrada fer sempre que ens visita algú,  els hi vàrem oferir un tast de les nostres melmelades . Ens van animar a participar al concurs The World’s Marmelade Awards que es fa al Regne Unit, pensàvem que estàvem fora de temps . L’endemà mateix, la Rachel, ens va enviar un mail dient que encara no s’havia tancat el termini d’inscripció i que ens espaviléssim. Teníem dos dies per fer arribar a Dalemain, al nord d’Anglaterra, els pots de melmelades. No teníem temps ni de pensar, vàrem agafar dos pots de melmelada de taronja amarga de Tarragona, dos de mandarina de Vilallonga del Camp i dos de llimona d’Alcanar, els vàrem posar en una caixa i els vàrem enviar per avió, esperant arribar a temps. El dia 13 a la tarda ens comunicaven que l’entrega estava feta, dins del termini.

El concurs va començar l’any 2006 amb 50 participants, aquest any han participat uns 2000. Hi han moltes categories i molts apartats, la categoria reina és la de Seville orange, taronja amarga.

Després d’uns dies d’espera, la setmana passada vàrem saber que ens havien donat la medalla de Bronze per la melmelada de taronja amarga i una menció a la de mandarina. I encara no era tota la sorpresa, no érem la única empresa catalana premiada, n’hi havia dues més, L’Aranyonet, empresa artesana i el Museu de la Confitura. Des d’aquí els hi fem arribar les nostres més sinceres felicitacions!!!

No us podeu imaginar que ha significat per nosaltres, ens ha costat tocar de peus a terra i continuar treballant, estem en un núvol.

Aquesta no només és una satisfacció personal , és una satisfacció de país, de fer les coses ben fetes, de tenir bons productes i bones matèries primeres, de persistència,de no dubtar i tirar endavant! I si fos viu mon pare diria que encara  que als optimistes no ens prenen mai seriosament aquest cop a guanyat l’optimisme.

I aquí us deixem una recepta de festa i celebració, un gotet de xocolata amb melmelada de taronja amarga.






Necessitem per a 8 unitats:








És tant fàcil com omplir els gotets amb una mica de iogurt, al damunt la melmelada i a sobre el sèsam. Es pot canviar el sèsam per unes fulles de menta.




12 comentaris:

  1. Felicitats! Ja sabeu, a mi m'encanten. Molts petons.

    ResponElimina
  2. felicitats per un premi molt merescut. segur que n'hi haurà més si us presenteu a més concursos. endavant!

    ResponElimina
  3. Enhorabona pel premi noies!! Les vostres melmelades no es mareixen menys!!
    Aquests gotets...un caprici!! Petonets guapes. MAR, de EQNME

    ResponElimina
  4. Melmelades catalanes al poder! Que bé que la bona feina traspassi fronteres! Moltes felicitats!

    ResponElimina
  5. Enhorabona per haver assolit tant important, per la demostrada qualitat que oferiu, i per que us ho mereixeu. Salutacions des- de El Clos de Conesa.

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats!!!!! les vostres melmelades són úniques, boníssimes, els premis són ben merescuts........ i no pararan

    ResponElimina
  7. Uns gotets genials !
    I el torno a escriure, moltes felicitats per aquest premi ben merescut!
    Una abraçada i bon cap de setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  8. Felicitats pel premi, per la menció i per la feina ben feta nenes!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  9. Un postre que es pot menjar tot!!! Mmmmmm

    Enhorabona pel premi!!!!

    Petonets

    ResponElimina
  10. Moltíssimes, però que moltíssimes felicitats!!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
  11. Moltíssimes felicitats!!!!! Tots els vostres productes són de luxe, i les vostres receptes espectaculars!! Felicitats per la vostra creativitat i saber fer!! Petonets!

    ResponElimina