dijous, 23 d’octubre de 2014

Flors de carabassa farcides de mató i melmelada de carabassa

- On vas?
- A l'hort, a buscar les últimes flors.
- Quines flors? ara no t'entenc de res.
Sento un cop de porta i ja no li sento la veu.
Encara no entenc el què m'ha dit. Avui he portat la càmera fotogràfica, tenim una mica de feina. On deu ser? Miro des de la terrassa, i al mig de l'hort veig que remena.






-Què fas? aquestes són les flors?
- Si, ara t'envio una foto.




Finalment ho he entès. Flors de carabassa, mmmmm, ja me les imagino farcides....




N'ha fet un ram tant bonic, que no me'n puc estar de fer unes quantes fotos.





Quedem que quan hagi fet les flors farcides, m'enviarà les fotos, quina pena que no es puguin menjar (les fotos, s'enten).


Flors de carabassa farcides de mató i melmelada de carabassa


Necessitem:

  • 200g de mató
  • 150g de melmelada de carabassa
  • 3 flors de carabassa per persona



Per arrebossar:

  • 1 ou XL
  • 200g de farina
  • 50cl d'aigua
  • 4 cullerades de mel







Traurem la base i l'interior de cada flor. Les reservem.
En un bo hi posem el mató i la melmelada de carabassa, ho barregem bé i ho posem dins una màniga pastissera.

Hem de farcir les flors aguantant la base amb dos dit, per què no s'escapi el farciment.


Farem l'arrebossat, primer posarem l'ou i el batrem, afegirem la farina, quan estigui ben remenat hi afegirem l'aigua, i finalment la mel, ha de quedar una mica líquida.


Posarem una paella amb força oli bo, anirem arrebossant les flors i les anirem fregint amb l'oli ben calent. Les deixarem escórrer i ja estan a punt per menjar. Les podem acompanyar amb mel, melmelada......