dilluns, 20 d’octubre del 2014

Trufes de xocolata i melmelada de paraguaià, primera proposta de "El Bloc al plat"

Fa uns dies llegint el blog de la Cuina de Casa ens vàrem assabentar d'aquesta nova iniciativa. Ens convidava a submergir-nos dins d'un blog diferent cada mes, que ens el proposarà Destapant Cassoles, aquest iniciativa li ha dit Del Bloc al Plat. Ens ha semblat divertida,  i una manera de conèixer una mica més a fons aquest món immens dels blogs.

Hem triat, fent una versió, unes trufes amb préssec. Fa molts dies que no fem cap recepta de postres, i ens ha semblat que ja tocava. Hi hem introduit algunes diferències, nosaltres per començar, hem canviat el préssec pel paraguaià, i hem posat una mica més de nata, ja que ens hem estalviat el suc de préssec, i no hi hem posat orellanes.Però anem per parts, ara us ho expliquem:

Trufes de xocolata i melmelada de paraguaià





Necessitem:
  • 50g d'orellanes no les hi hem posat
  • 1/4 de copa de licor (la Gemma ens diu que hi posem licor de préssec, nosaltres hi hem posat orujo, i n'hi hem posat una mica menys)
  • 80g de nata per muntar
  • 100g de suc de préssec no n'hem fet servir l'hem substituït per150g de melmelada de paraguaià
  • 250g de xocolata negra de 60%
  • 30g de mantega
  • cacau en pols






Fondrem conjuntament la mantega i la xocolata dins al microones a baixa potència. Un cop fos ho reservem en un bol gran.
Escalfarem la nata, el licor i la melmelada fins que arrenqui a bullir. Ho abocarem sobre la xocolata i anirem barrejant amb unes baretes a mà. Ha de quedar una massa llissa i brillant.

Ho deixarem reposar a la nevera fins que agafi cos, d'un dia per l'altre és perfecte.







En farem boletes i les arrebossarem amb el cacau en pols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada