dilluns, 3 de setembre de 2012

Setembre: melmelada de figues

Aquest cop us proposem pel concurs del mes de setembre l'ingredient què ha de portar és la melmelada de figues.A finals d'agost i durant tot el setembre podem trobar les figues més extraordinàries de tot l'any. Per gust, dolçor, d'un color vermell intens, ho tenen tot, a més tenim el gran privilegi de poder-les menjar directement de l'arbre, aquestes són les de Coll de Dama.
La melmelada que en resulta és llaminera, dolça, encara que no hi possis tant sucre, i convina amb tot. És un dels grans èxits, per tot això, us proposem que aquest mes ens feu arribar receptes amb melmelada de figues.

Aquest refrany expresa molt bé el punt de maduració per menjar unes bones figues.
"La figa per ser bona ha de tenir coll de penjat, roba de pobre i ull de viuda" (l'hem trobat de Refranyer temàtic, la figa)


COM FUNCIONA EL CONCURS

Cada mes publicarem el tema del concurs, aquest mes és la melmelada de figues. Tindreu tot el mes per anar pensant, fer i enviar-nos la recepta que ha de tenir com a ingredient obligatori la melmelada.
La recepta guanyadora quedarà penjada al nostre bloc i tindrà com a premi un lot de productes de Els Fruits Saborosos.


Segon repte:
Melmelada de Figues

Data límit: 30 de setembre de 2012 a les 12 de la nit.

Durant la primera setmana d'octubre comunicarem i publicarem la recepta guanyadora, i publicarem una llista de tots els participants.
Hi pot participar tothom, sense límit d'edat.

Com ho heu de fer:
Penja la recpta al teu bloc, i ens deixes un comentari a l'apartat de Concurs del bloc. Sino tens bloc ens pots enviar la recepta i una foto a elsfruitssaborosos@gmail.com.