dissabte, 6 d’octubre de 2012

Els Bandolers de Gràcia


Des del desembre passat, la Laura i el Roger han obert una nova botiga al barri de gràcia, carrer Verdi 12, a Barcelona.
Plena de productes de proximitat, i vins i caves del país. En un local ampli i curiós.

Quan la Laura i el Roger van crear el projecte la seva intenció era posar  productes respecutosos amb el medi natural. I així que avançaven i anaven triant, els productes eren sobretot artesans i de proximitat, el que va començar com una casualitat es va  convertir en una prioritat, en la raó de ser de l'espai que proposen. El plantejament no es tant que els productes siguin biològics, sinó que la seva elaboració sigui acurada.
La verdura fresca és biològica  i la fa el Roger al seu hort  Sant Vicenç dels Horts, la fruita és de pagesos veïns. Per tant parlem de fruita i verdura del Baix llobregat. De més a prop impossible.

La seva joventut no a frenat la seva empenta, en moments  difícils com els que passem, són una glopada d'aire fresc.El nom és curiós, la Laura ens va explicar que la seva àvia és d'Alcover, a l'Alt Camp, on fan la Fira de Bandolers, i van posar el nom a la botiga en homenatge a les arrels.
Aquest any, la Fira és la setmana que ve, els dies 12, 13 i 14 d'octubre, una cita molt recomenable.On és Els Bandolers de Gràcia:
c/ Verdi 12
08012 Barcelona
telèfon: 93 217 27 85
horari: 11 del matí a 3 del migdia, i de 5 de la tarda a 2/4 11 de la nit. El dimarts tanquen.Us  afegim un vídeo grabat per la Marina Formoso de la botiga, dels productes i de la Laura.