dimarts, 2 d’octubre de 2012

Octubre, el tercer repte: entrants

Després de reflexionar, creiem que les nostres propostes hauran de ser més generals. Nosaltres que vivim envoltades de melmelades, de més corrents i de més sorprenents, ens és fàcil accedir a qualsevol melmelada, però ens ha semblat que fer la proposta d'una melmelada en concret costa una mica, ja que hi ha molta gent que no en fa i a vegades no és fàcil trobar-la. Així doncs, la nostra proposta per aquest mes d'octubre pel concurs és fer uns ENTRANTS, però com sempre ha d'haver com a ingredient la melmelada, la que volgueu. 
Teniu tot el mes per anar pensant, fer i enviar-nos la recepta que ha de tenir com a ingredient obligatori la melmelada i que sigui un entrant.

La recepta guanyadora quedarà penjada al nostre bloc i tindrà com a premi un lot de productes de Els Fruits Saborosos.

Data límit: 30 d'octubre de 2012 a les 12 de la nit.
Durant la primera setmana de novembre comunicarem i publicarem la recepta guanyadora, i publicarem un recull de totes les receptes de tots els participants.
Hi pot participar tothom, sense límit d'edat.
Com ho heu de fer:
Penja la recepta al teu bloc, i ens deixes un comentari a l'apartat de Concurs del bloc. Sino tens bloc ens pots enviar la recepta i una foto a elsfruitssaborosos@gmail.com.
 
 
 
Aquest és el premi: