dimarts, 27 de novembre del 2012

Lligall d'espàrrecs, salmó i núvol de melmelada d'all


Aquesta és la segona versió del plat, aquest cop hem posat espàrrecs blanc, no massa grans, salmó i el núvol de melmelada. És tant senzilla com l'altre, de bona no cal ni dir-ho! L'anterior recepta feta amb el bacallà, era com glop d'aire fresc, aquest és un abric per a la frescor. 



Amb el taronja del salmó ens transporta als colors de la tardor. Sembla una ironia, el dia que sento que hauria de fer-li un petit homenatge amb unes fotografies, amb aquest colors tant càlids i tant màgics, arriba el fred d'hivern. Demà, encara que continuï plovent, les fulles hauran caigut, i el paisatge esdevindrà hivern. 


Passejar pel camp, quan les sabates queden humides, les olors s'intensifiquen, és un d'aquells petits plaers que fan de la vida una finestra oberta al món. 

3 comentaris:

  1. M'agrada molt aquesta idea del núvol de melmelada, aviat el probarem amb salmó :o)
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  2. Aquestes receptes són perfectes per als aperitius de nadal...que ja s'apropa. Petons.

    ResponElimina
  3. Quan me l'explicàveu l'altre dia ja s'em feia la boca aigua, però ara que la veig sé què faré amb la melmelada d'all...
    Nani

    ResponElimina