dimecres, 1 de maig de 2013

Gourmmm...eat


Estem molt contentes quan trobem persones que s’il·lusionen amb nous projectes. 

la botigaFa un mes la  botiga Gourmmm...eat, de Tarragona ens va convidar a fer un tast de totes les nostres melmelades. Es tractava d’explicar qui érem, com les fèiem i perquè les fèiem. La Mireia que cada cop ho fa més bé, va explicar anècdotes i la nostra manera de fer. El tast va anar molt bé. La botiga ens va encantar, tant el què hi havia dins com qui la porta, en Carles i la Mariona. Cuidat el més mínim detall, la il·luminació, la distribució o els cartellets dels preus, tot té el seu encant.el tast

Ens van explicar que es traslladaven a un altre local, el lloc que estaven era cèntric i de pas, però s’havien de pujar 5 esglaons per entrar-hi. Sembla mentida, però aquest desnivell feia que la botiga quedes massa lluny pels vianants. Amb molt d’encert, van decidir de canviar de lloc, i així ho han fet. Estan en un local del carrer August 30 de Tarragona.
Podem dir que els hi ha quedat molt bé, és més petita però igual de ben aprofitada, i tenen totes les nostres melmelades.

Parlant amb el Carles i la Mariona ens van explicar que la idea de la botiga havia sortit feia dos anys, quan l’anterior feina els hi va començar a afluixar, el Carles té una agencia de viatges i la Mariona hi treballava. Van decidir de crear una nova feina per la Mariona, però havia d’estar lligada a algun tema que el Carles conegués sinó no la podria ajuda. Rient, ens va dir el Carles que si s’hagués decantat per una botiga de llenceria segurament no l’hagués pogut ajudar.


El què tenien clar és que havia de ser una botiga diferent, amb productes de molta qualitat que no es poguessin trobar en supermercats, i si es podia, de proximitat.


Si algun dia voleu descobrir nous productes, en un entorn entranyable, us el recomanem amb majúscules. Ells us rebran amb els braços oberts.