dimarts, 11 de juny de 2013

Xarrup de melmelada de pruna negra

Increïble! Feia temps que anàvem darrera d’una gelatera, o altrament dita màquina per a fer gelats. I aquest any ens hem firat, i des de fa uns dies que només experimentem. Creiem que fer gelats és jugar i divertir-se, com tot a la cuina. La recepta per a fer gelats, amb una base de nata, crema, es pot trobar fàcilment, però us recomanem que feu proves. I amb una d’aquestes proves va sortir aquest súper xarrup.

Ahhh!! I no és fàcil, és molt més que fàcil!!

Ingredients:

·         270g de melmelada de pruna negra (qualsevol altre tipus de melmelada)
·         250cl d’aigua, no cal que estigui freda


Preparem la gelatera i hi posem els ingredients, i esperarem que la màquina faci la seva feina, amb la nostra només ha trigat 35 minuts. I han sortit quatre bones racions.

La textura és escumosa, cremosa, però no molesta. És molt refrescant!


I ens sembla que continuarem experimentant, ja ho sentireu a dir.

Amb aquesta recepta sembla que volguem cridar a l'estiu Que tots els què som de poble, o que hi hem viscut, ens agrada recordar com es fa vida al carrer durant el bon temps, aprofitant les hores més fresques.

Jugant, parlant, llegint. Sota casa tenim dos bancs on el veinat fa cap a última hora de la tarda i part de la nit, tot esperant que arribi la marinada!! M'agrada especialment com a punt de trobada i lloc per compartir experiències.