dimarts, 2 d’octubre del 2012

Octubre, el tercer repte: entrants

Després de reflexionar, creiem que les nostres propostes hauran de ser més generals. Nosaltres que vivim envoltades de melmelades, de més corrents i de més sorprenents, ens és fàcil accedir a qualsevol melmelada, però ens ha semblat que fer la proposta d'una melmelada en concret costa una mica, ja que hi ha molta gent que no en fa i a vegades no és fàcil trobar-la. Així doncs, la nostra proposta per aquest mes d'octubre pel concurs és fer uns ENTRANTS, però com sempre ha d'haver com a ingredient la melmelada, la que volgueu. 
Teniu tot el mes per anar pensant, fer i enviar-nos la recepta que ha de tenir com a ingredient obligatori la melmelada i que sigui un entrant.

La recepta guanyadora quedarà penjada al nostre bloc i tindrà com a premi un lot de productes de Els Fruits Saborosos.

Data límit: 30 d'octubre de 2012 a les 12 de la nit.
Durant la primera setmana de novembre comunicarem i publicarem la recepta guanyadora, i publicarem un recull de totes les receptes de tots els participants.
Hi pot participar tothom, sense límit d'edat.
Com ho heu de fer:
Penja la recepta al teu bloc, i ens deixes un comentari a l'apartat de Concurs del bloc. Sino tens bloc ens pots enviar la recepta i una foto a elsfruitssaborosos@gmail.com.
 
 
 
Aquest és el premi:
 
 

5 comentaris:

  1. Ja m'agradaria, ja, poguer guanyar aquest lot tan bo, però hi ha tanta gent bona. A veur...què podria fer? M'hi poso. Petons.

    ResponElimina
  2. Doncs, venga... a veure que se'm acud...pero participaré! un petò

    ResponElimina
  3. Nenes,
    Ja ho tinc pensat, però no sé si em donarà temps. A veure si milloro a Tinta Cirera i a l'Abril!
    Nani

    ResponElimina
  4. Ja pensarem en alguna recepta, perquè si que ès difícl a vegades trobar... 2 setmanes vaig passar buscant la de figues :o)
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  5. Hola noies!!! Aquest mes no volia arribar al últim moment, us deixo la nostra proposta de croissants farcits amb pernil d'ànec i melmelada de gerds:
    http://comeconmigoelblogdepalmira.over-blog.es/article-una-idea-de-entrante-un-poco-distinta-croissants-de-jamon-de-pato-y-mermelada-de-frambuesas-111425249.html
    Bon cap de setmana,
    Palmira

    ResponElimina