dimarts, 19 de novembre del 2013

Crema de bolets i melmelada de ceps

Sembla que hem passat de llarg la tardor, i hem caigut de ple a l'hivern. Ja ho sé, només fa fresqueta, però anima. M'agrada el fred i m'activa, per a mi és la millor època de l'any, menys per les festes, que no m'agraden, ho sento, sóc així!!! Em fan pensar massa, i a vegades no convé, és incongruent, ja ho sé. Però, ho torno ha dir, sóc així! El fred començem a fer servir més les culleres i fem fumejar les olles, sopes, cremes, brous....
Aquí teniu una crema fàcil i, com sempre, amb melmelada:




Ingredients per a 4 persones:

  • 1l de brou
  • 500g de bolets variats
  • 1 ceba
  • 75g de melmelada de ceps
  • 200 ml de nata
  • 1 nou de mantega




Primer de tot hem de pelar i picar ben fina la ceba. La posem a coure en una olla juntament amb la mantega, a foc baix. Un cop cuita, hi afegim els bolets, tallats i el brou. Deixem coure un 15 minuts, hi afegim la nata i la melmelada, i ho deixem 2 minuts més, mirem com està de sal i si cal ho rectifiquem.

Triturem amb la batedora elèctrica i ja ens ho podem menjar. 






I per acabar una foto d'uns dies abans que comences a ploure a Vila-rodona



4 comentaris:

  1. Una senzilla recepta que ha de portar a un resultat de ben segur deliciós!

    ResponElimina
  2. Un toc molt interessant, posar mermelada a la crema!! Petonets!

    ResponElimina
  3. OOhhh!! Què bona ha de ser aquesta melmelada!!! ...i si la afegiu a aquesta crema, ja no diguem!!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina