dilluns, 30 de gener del 2012

La Festa de la Calçotada a Valls

Ahir, dia 29 de gener, vàrem ser i estar a la festa de la Calçotada de Valls, amb rius de gent i molt fred. Estàvem amb els de Fet a l’Alt Camp, associació vinculada al Consell Comarcal de l’Alt Camp, que promou els productes fets a la comarca. Parlar dels límits de la marca, és i serà una discussió molt llarga i que, com va dir en el seu moment un polític de pes, ara no toca.
Ens van situar davant la capella de Sant Roc, on Eol va fer de les seves, i Hèlios només va aparèixer quan estàvem a punt de plegar.
Coses de la vida, aquest any vàrem decidir presentar-nos al concurs de salses , la nostra és una producció petita i artesana, la recepta un secret (com totes), el resultat, una salsa com la que faries a casa.
La va presentar la Mireia. I al migdia, la sorpresa va ser nostra, quan la van cridar pel segon premi. És un plaer, que ens donin un premi de salsa casolana, a nosaltres. Un orgull, i una satisfacció per la feina que fas.
Pot ser els organitzadors es podrien plantejar diferents categories en el concurs de salses:  La casolana, la de restaurant i la industrial.
Però ho facin com ho facin ens hi tornarem a presentar.
 les taules de fet a l'Alt Camp
la Mireia carregada

3 comentaris:

  1. Quina cara de felicitat! Quin orgull de fer les coses bé.
    Petonets,
    Nani

    ResponElimina
  2. Gràcies Nani, a la Mireia se li va passar la gana de cop.

    ResponElimina
  3. Ole oleee, quin exitàs això de la salsa!
    FELICITATS!!!

    ResponElimina