Sembla que hem passat de llarg la tardor, i hem caigut de ple a l'hivern. Ja ho sé, només fa fresqueta, però anima. M'agrada el fred i m'activa, per a mi és la millor època de l'any, menys per les festes, que no m'agraden, ho sento, sóc així!!! Em fan pensar massa, i a vegades no convé, és incongruent, ja ho sé. Però, ho torno ha dir, sóc així! El fred començem a fer servir més les culleres i fem fumejar les olles, sopes, cremes, brous....
Aquí teniu una crema fàcil i, com sempre, amb melmelada:
Ingredients per a 4 persones:
- 1l de brou
- 500g de bolets variats
- 1 ceba
- 75g de melmelada de ceps
- 200 ml de nata
- 1 nou de mantega
Primer de tot hem de pelar i picar ben fina la ceba. La posem a coure en una olla juntament amb la mantega, a foc baix. Un cop cuita, hi afegim els bolets, tallats i el brou. Deixem coure un 15 minuts, hi afegim la nata i la melmelada, i ho deixem 2 minuts més, mirem com està de sal i si cal ho rectifiquem.
Triturem amb la batedora elèctrica i ja ens ho podem menjar.
I per acabar una foto d'uns dies abans que comences a ploure a Vila-rodona
Una senzilla recepta que ha de portar a un resultat de ben segur deliciós!
ResponEliminaUn toc molt interessant, posar mermelada a la crema!! Petonets!
ResponEliminaQue bo que deu ser!
ResponEliminaPetons.
OOhhh!! Què bona ha de ser aquesta melmelada!!! ...i si la afegiu a aquesta crema, ja no diguem!!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga