Aquests mesos m'ha costat molt posar-m'hi. D'idees i receptes sempre en surten, però a vegades una no té ganes de fer-les. A l'estiu, que en teoria tenim més temps, s'allarga el dia i les hores de claror, és quan menys ganes tinc de fer res. Viuria directament a la piscina!! M'agradaria que quan pensés una recepta sense cap mena d'esforç, sortís publicada. Però per sort o desgràcia, encara no passa. Hi ha persones que primer pensen les fotos i després les receptes, n'hi ha que el més important són les receptes, n'hi ha que tenen molta imaginació i n'hi ha que són més clàssics, a mi m'agradaria fer o intentar, com a mínim, receptes fàcils, que siguin de veritat, i que tothom les pugui fer.
Aquesta recepta és fàcil, ràpida, i com sempre amb melmelada.
Cigrons amb verdures i melmelada de ceba
Necessitem per a 4:
- 300g de cigrons cuits
- 1 ceba tallada petita
- 1/2 pebrot vermell tallat petit
- 1/2 pebrot groc tallat petit
- 1/2 pebrot verd tallat petit
- (podeu posar-hi la verdura que vulgueu)
- 4 cullerades de melmelada de ceba
- 1 culleradeta de sèsam cru
- pell ratllada de 1/2 llima
- fulles de Julivert picades
- oli d'oliva
En una paella courem les verdures amb un raig d'oli. Salpebrem.
Quan estiguin cuites hi afegirem els cigrons, la melmelada de ceba i mitja tasseta d'aigua. En tenir els cigrons cuits, només ens cal que lligui la salsa. Tanquem el foc i hi afegim el sèsam, el julivert i la pell de la llima, fem dues voltes i ja ens ho podem menjar.
m'entra una gana nomès llegint aquesta recepta ! La faré d'aqui poc, segur !
ResponEliminammm, quins cigronets més bons!!!
ResponEliminaJo sóc com tu, quan tinc l'idea m'agradaria que en un plis-plas es publiqués... però no! s'ha de cuinar, retratar, redactar...
Però al final ho acabem fent ;-)
PTNTS
Dolça
Sorprenent!!! Quins cigrons!!! Amb melmelada!!! Innovador, innovador!!!!
ResponEliminaPetons, noies!
Olga
Ben senzilla però amb molt bona pinta!
ResponEliminaA vegades si que fa mandra publicar, cuinar mai per mi però fer les fotos quan tothom diu "tinc gana" em costa més!
Una abraçada!
Palmira