Quan des de Els Fogons de la bordeta van
proposar el carbassó com a repte, de seguida vàrem tenir clar què volíem fer de
recepta. Somniavem amb unes flors de carbassó arrebossades amb tempura i
acompanyades amb melmelada de poma amb canyella. Però per un mal moment, és a
dir, per una setmana massa plena, no vàrem poder anar a buscar les flors, i per
tant no podíem fer la foto. Bé, respirem, i fem anar una mica el cervellet,
estem a 1700 metres d’alçada, en un petit paradís, segur que alguna cosa
sortirà!
Sempre ens han agradat les receptes fàcils i
amb melmelada. I en aquest punt perdut, lluny de la civilització, la condició
de la recepta, havia de ser molt, però que molt fàcil. Pel tipus de cuina, o
per la manca de forn, i per un llarg etc. Ep, que no és una queixa, és una
constatació. I com que les persones som els únics animals que ens adaptem a
tots els medis, aquesta és la nostra proposta:
Foto rotllet
Necessitem:
Carbassó, tallat en fines làmines
Llonganissa, una tall de 3 cm per cada
rotllet
Formatge, en aquest cas “rulo” de
cabra, mig tall per cada rotllet, però admet qualsevol tipus de formatge
Melmelada de carbassó
Llesques de pa, una per cada rotllet
Oli i sal
Coem les làmines de carbassó en una
paella amb una gota d’oli, fins que estiguin toves.
Fem la llonganissa, i la reservem.
Torrem el pa, i tallem el formatge.
Agafem una làmina de carbassó, i posem al
damunt un tall de llonganissa i mig tall de formatge. Ho emboliquem amb el carbassó, ho girem, i hi clavem un escuradents.
Agafem la torrada, i posem una culleradeta
de melmelada de carbassó, al damunt hi posem el rotllet, i per acabar hi posem
unes escates de sal.
Buscant un nom pel plat, hem fet un sondeig, i ha sortir rotllet de Costuix, com un homenatge a les
nostres vacances.
Nenes, m'encanta! Es nota que el cervell funciona bé al paradís. Ep, però no us hi quedeu que aquí baix feu falta.
ResponEliminaUna Temptadora proposta.
Nani
Mare meva, aquest pintxo és d'autèntic luxe noies! Ara, això de les flors de carbassó amb el toc de la melmelada de poma i canyella queda pendent, què bo! jejeje
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Aquest rotllet és una delícia, tots els ingredients m'encanten, una bona combinació i molt bona presència.
ResponEliminaPetons i bones vacances
Guauu! Si que es cierto que no estamos acostumbrados a poner mermelada en los platos y en realidad tiene múltiples funciones además de las típicas tostadas matutinas ;-)
ResponElimina