Els diumenges que plou i que tenim una mica més de temps per a esmorzar, intentem fer algun menjar on tota la família s'hagi d'implicar. Aquest matí, hem fet creps, són fàcils de fer i bastant ràpides. Us deixem la recepta per si us animeu a fer. El farciment, a gust, nosaltres les fem servir tant per dolç com salat.
Creps:
necessitem:
- 250 g de farina
- 1/2 l de llet
- 3 ous batuts
- un pessic de sal
- mantega
Barregem la farina amb la llet, i després hi anirem afegint els ous batuts i el pessic de sal. En una paella, que sapiguem amb certesa que no s'enganxa res, la posem a escalfar amb una mica de mantega, i hi posem un cullerot de la barreja ho repartim bé per tota la superfície de la paella, i ho deixem coure, quan està quallada la massa, la girem amb cura. Ho deixem poca estona més, just per enrossir, i ho treiem. Ho haurem d'anar repetint fins que s'acabi la barreja.
Nosaltres els fem tots i després ens els mengem. Avui hem fet servir melmelada de cirera i de pruna, pels dolços. Pels salats, salmó fumat i una mica de pernil dolç. La Victòria, què és bastant especial quan es tracta de menjar, només n'ha menjat amb xocolata. Tots li hem dit que no sabia el què es perdia, amb la melmelada ha quedat molt bones. Les hem acompanyat amb una mica de vi dolç del celler Mas Vicenç. Una combinació perfecte.
Aquest diumenge de primavera, una mica gris, hem vist els primers lliris blancs oberts! ara només falten les orenetes!
mmm un dels millors esmortzars del mòn!!! aixecar-se i ficar-se a la boca un bocí de crepes melmelòs i un glob de café amb llet! Gloria bendita!
ResponEliminaM'agreden molt les fotos i els lliris! ja comença el renaixement!
Bona setmana guapas!!!!
Ens encanten les crêpes i amb les vostres melmelades és un luxe!
ResponEliminaNenes, ens poseu la mel a la boca amb aquestes creps. Les merles de casa ja canten: visca la primavera!
ResponEliminaDemà no us perdeu el meu jardí, ja el coneixeu...
Petonets florals,
Nani
Un bon esmorzar tipic de diumenge, a mes amb les vostres melmelades de
ResponEliminaluxe¡¡¡¡¡
siempre es bien recibida una crep asi,para desayunar,comer merendar o cenar¡
ResponEliminapetons
Els caps de setmana també m'agrada fer esmorzars especials i menjar tranquil·lament i sense presa.
ResponEliminaÉs maca l'ampolla de vi, ja he anat a veure la pàgina del celler.
Moltíssimes gràcies per participar.
Nosaltres també ens apuntem a gaudir dels esmorzars els caps de setmana, i si són com aquests millor!!! ;P Moltíssimes gràcies per participar. Petonets
ResponEliminaQuines creps més senzilles i més bones!! Amb aquesta recepta heu sconseguit que m'aventuri a fer creps!! I la mermelada el millor acompanyament! Petonets!
ResponElimina