Fa gairebé un mes que no hi afegim cap
entrada, el nostre temps el continuem tenint comprimit i força dens, ple de
projectes, i que no faltin. Pensant receptes de noves melmelades, fent i
provant, i tastant els resultats. I millorant les que tenim, que sempre són
millorables!!
Fa un mes que vàrem fer, el què ara es diu, un
show cooking, al Mercat Central de Tarragona, cuinant plats amb melmelada. Ens
hi vàrem passar tot el matí, parlant i cuinant tres plats fàcils de fer a casa
i a l’abast de tothom. Aquí us deixem les receptes per si us animeu:
Amanida amb vinagreta de melmelada de tomàquet
NECESSITEM:
- · Enciams variants
- · Tomàquets cirerols
- · Formatge
- · Codonyat
- · Pipes salades i pelades
- · Oli
- · Melmelada de tomàquet
Netegem, tallem i escorrem els enciams.
Tallem el formatge I el codonyat a dauets.
Preparem la vinagreta:posem la mateixa quantitat
d’oli que de melmelada I ho barregem.
Muntem el plat: damunt els enciams hi posem el
formatge i el codonyat, ho amanim amb la vinagreta i acabem el plat decorant-lo
amb les pipes i els tomàquets partits per la meitat.
Llaminera de porc a la taronja
NECESSITEM:
- · 1 llaminera
- · El suc de dues taronges
- · Melmelada de taronja
Tallem la llaminera a rodanxes no gaire
primes. En una paella posem un raig d’oli i quan estigui ben calent i posem la
llaminera. Quan la girem la salpebrem. La retirem en un plat, i a la paella hi
posem 3 cullerades de melmelada de taronja i el suc. Que bulli dos minuts i hi
posem la carn. Dos minuts més i a punt per servir.
Puding de pa amb melmelada
NECESSITEM:
- · 300g de pa o pastes del dia abans o seques
- · 4 ous
- · 50g de mantega
- · 150g de sucre
- · 4 cullerades de melmelada d’albercoc
- · ½ l de llet
- · ½ d’aigua
Posem a remullar el pa amb el ½ l de llet i el
½ d’aigua. Deixem fins que s’estovi. Hi afegim la resta d’ingredients. Ho batem
bé. Untem un motlle amb mantega i hi tirem la barreja. S’ha de coure al forn al
bany maria. Estarà cuit quan punxant amb un escuradents surti net.
El servirem acompanyat amb melmelada.
L'experiència ens ha agradat molt i l'acolliment ha sigut molt càlid. Ens agradarà poder repetir alguna altra vegada, si mai pot ser!
seguro que fue un divertido y emocionante show cooking y las 3 recetas magnificas y buenas
ResponEliminapeto
Segur que va ser ben divertit i aquestes recetes estàn molt bé: Tinc una llaminera al congelador i la receta que has posat m'anirà de perles:
ResponEliminaPetons i gracias per la visita.
Està molt bé això de no tenir temps degut a la feina i projectes! molt bona senyal en els temps actuals de la feina ben feta.
ResponEliminaNo sabia que feieu un show cooking al mercat! m'hagués agradat veureus!
ptns!!
Un show cooking al mercat!!! Uau, a la propera aviseu, a veure si m'hi puc acostar.
ResponEliminaPtnts
Dolça
Sou unes artistes!!!!! M'hagués agradat estar al públic!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Realment no m'estranya que esteu ocupades feu una gran feina. La vostra melmelada de mandarina és genial! Petons.
ResponEliminaNenes, la recepta d'avui molt bé, però la melmelada de llima i la calçots:INSUPERABLES!
ResponEliminaUna abraçada,
Nani
M'encanta!!!
ResponElimina