Aquesta recepta la vaig veure no fa massa dies al bloc Ensucrat, el
primer que vaig pensar és que a certes hores no et pots posar a mirar bloc de
cuina, i segon, que ho havia de fer, pel fàcil que semblava de fer.
L’únic que he afegit és la melmelada de
maduixa, la resta l’he fet igual que la recepta. Els resultats són bons, i com
sempre, els de casa han protestat en veure que no en quedaven més!
He posat melmelada de maduixa, per que la
Mireia m’explica que la seva tia mallorquina sempre es menja la sobrassada amb
la melmelada de maduixes, i realment, és tot un descobriment. Eencara que la
sobrassada no és de les millors que he tastat, el resulta ja el veieu.
Necessitem:
·
Pasta de full, que la podem fer,
comprar….
·
Sobrassada
·
Ou batut per pintar
·
Ametlles crocants
Hem de dividir la pasta de full en rectangles
de 2 cm x 12 cm, tallant-la amb un talla pizzes, és molt pràctic i molt net. A la
meitat dels rectangles, hi hem de posar una mica de sobrassada, escampada, al
damunt ho hem de pintar amb la melmelada. I amb un altre rectangle ho hem de
tapar. Hem de fer els tirabuixons, cargolant la pasta de full. Ho posarem sobre
una safata per anar al forn. Ho pintem amb l’ou batut i hi posem l’atmella.
Pre-escalfem el forn a 200 ºC, dalt i baix i amb ventilador. Posem la safata al
forn, quan estigui daurat ja ho podem treure, més o menys uns 12 minuts.
Han quedat uns aperitius divertits, i amb
ganes de probar-ho amb altres melmelades.
Buscaré una bona sobrassada i mans a la feina!!!
ResponEliminaAmb quina altra melmelada quedaria bé???
PTNTS
Dolça
Això és una versió milloradíssima dels meus tirabuixons!!! No dubtis que els faré afegint el teu ingredient secret! Han de ser boníssims! Una abraçada Bet i Mireia!
ResponEliminaQue bons!!! Amb la melmelada de maduixa, simplement han de quedar genials!! Ja els provaré :)
ResponEliminaUna abraçada guapíssimes!!
Teniu tota la raó amb això de estar mirant blocs a segons quines hores. A mi també em passa... " y es que la cabra tira al monte..." No es pot evitar. Una molt bona proposta, per senzilla i sobretot per diferent. Que tingueu un bon cap de setmana.
ResponEliminaEntrar a mirar aquesta recepta a quarts de dues de la tarda i sabent que encara em queda més d'una hora per dinar és pecat capital!! El que donaria per un tirabuixó dels vostres i un refresc fresquet :P
ResponEliminaLa combinació sobrassada i melmelada no se m'hagués acudit mai, ha de ser sorprenent segur.
Petonets. MAR, de EQNME
Una combinació sorprenent però ara tinc unes ganes enooooormes de tastar-la com més aviat millor!
ResponEliminaFeliç cap de setmana!
Palmira
Fa molt bona pinta!! Em sembla una idea molt fàcil que segur que faré. Me l'apunte!!
ResponEliminaque bueno me encanta con ese sabor de sobrasada y la mermelada
ResponEliminabuen finde
besos
Buffff!! Quina excel·lent combinació!! Mira que ets atrevida!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Eu amo a sua proposta. Eu apontei para torná-la um dia. bss
ResponEliminaAixò ja és de nota! I dius que no n'han quedat?! Llàstima. Petons
ResponEliminaQuin aperitiu més bo!! M'agraden molt els aperitius de pasta full! La combinacio de sobrassada i mermelada de fresa és. exquisida! I el toc del crocant genial!!
ResponEliminaQuina combinació mes atractiva...aixo he de provar ya !!!!
ResponEliminaPetonets.
Una barreja ben original, què carai! :)
ResponEliminaUna abraçada
Nenes, també en fareu per a vendre? No està gens malament, això entra un rere l'altre.
ResponEliminafeliç setmana,
Nani
me gusta el contraste de sabor, esto tiene que estar de vicio, bsts
ResponEliminaJust avui he descobert també aquesta recepta a l'ensucrat i he pensat que havia de fer-la si o si!! Han d'estar boníssims aquests bastonets salats!
ResponElimina¡¡¡que bons!!! una barreja genial
ResponEliminaQuina idea més atrevida i original, té molt bona pinta!
ResponEliminaFelicitats per la vostra imaginació i gràcies per haver visitat el meu bloc, així us he trobat jo també a vosaltres!
Petons,
Pili - www.thepinkcakefactory.com