Les nits refresquen, ja tenim aquí la tardor!! He trobat a faltar, amb tanta calor, encendre el forn, i la sopa, i els pastissos, i .... un llarg etc.
Avui una recepta de carn, cuinada amb melmelada, i com intentem fer sempre, molt i molt fàcil:
Necessitem:
- 1 peça sensera de costella de porc
- 200g de melmelada d'all
- 1 rajolí d'oli
- sal amb herbes aromàtiques
- 1 got de vi ranci
Posem la peça damunt una safata per anar al forn, la salem, la pintem amb la melmelada d'all, i l'amanim amb un rajolí d'oli. Ho posem al forn 1 hora a 150 º. Li afegim el vi ranci i deixem que redueixi, aproximandament una hora més.
Ho podem acompanyar amb patates fregides, verdures a la planxa, arròs al vapor, puré de patates....
La tardor ens honora amb tota la gama de colors càlids, gairebé cada tarda, tenim una posta de sol plena de matisos.
Melmelada d'all...quin condiment tan interessant!
ResponEliminafácil i sabrosa ha d'estar aquesta costella!!! Em sembla molt bona idea usar la melmelada.... això s'ha de probar i ho farè!
ResponEliminaBon dia guapes!
uau... jo les faig igual!!!! Ja les vaig posar temps enrera al blog fent-vos propaganda de la vostra melmelada ;-)
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Quines costelletes més bones... I si quin goig de tornar a tenir el forn funcionant a diari, oi?
ResponEliminaPetons,
palmira
Un plat exquisit!! Quina mermelada més sorprenent!! Petonets!
ResponEliminaMare meva quina bona pinta!! m'ha encantat la melmelada! una abraçada!
ResponEliminaQuina pinta!!!!!!!!!!!
ResponEliminaTindré que provar aquesta melmelada.
Petonets
Melmelada d'all!!!! Quines coses tan bones inventeu.......
ResponEliminaPETONS,
oLGA
Deu ser una delícia. Molt bo. Petonets.
ResponElimina