Segona part de les pizzes. A casa les pizzes són un sopar de dissabte. Si tenim temps ens fem la massa a la màquina de fer pa, si no en tenim, la comprem feta, però sempre ens les fem el nostre gust. No en fem mai de tradicionals i clàssiques, i a vegades són un resum del què hi ha a la nevera, a vegades experiments, i no n'hi ha cap d'igual.
Posar melmelada sona estrany, però queda molt bé, caramelitza tots els ingredients, i no ens podem oblidar del formatge, qualsevol formatge, ratllat o a talls, i quan més bo millor, i si en barregem de diferents tipus molt millor.
Necessitem:
- 4 bases petites de pizza
- 150g de melmelada de pebrot vermell
- fulles fresques d'espinacs
- 8 tomàquets cirerols
- 8 talls de formatges de Brie
- oli d'oliva
- orenga
Comencem escalfant el forn a 250 º.
Damunt les bases hi escampem una cullerada de melmelada, al damunt hi posem unes fulles d'espinacs crues, a sobre els dos talls de formatge i unes meitats de tomàquets cirerols.
Ho enfornem fins que la massa estigui cuita, uns 15 minuts.
Val la pena menjar-la quan estigui encara calenta.
hummmmmmmmmmmm quina pinta mes bona
ResponEliminaM'encanta aquesta combinació!!
ResponEliminaUna idea genial per fer pizzes differents i boníssimes!
ResponEliminaUna abraçada!
Palmira
que bones... i una miqueta diferents a les que es fan normalment!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Què bones!! M'encanten les mini pizzes!
ResponEliminaPetons
Uououo! Quina salivera!!! Boníssimes!!!
ResponEliminaPetonets!
Només vosaltres podieu posar melmelada a una pizza!! Quina gana!! La melmelada de pebrot escalivat va ser la primera que va volar a casa...amb formatge fresc... Nyam!!!
ResponEliminaUn petó noies. MAR, de EQNME
M'encanten les pizzes casolanes, i aquests ingredients combinen super bé!
ResponEliminaMolt bo el toc de la melmelada de pebrot ;)
Per a llepar-se els dits!
ResponEliminaUnes pizzes bonissimes!! M'encanta la mermelada de pebrot combinada amb formatge!! Petonets!
ResponElimina