El dia 10 de febrer ens van fer una visita la
Rachel McCormik(té un bloc de cuina que es diu Cuinar Català) i la Chloe Scott, periodistes angleses acompanyades pel Sergi de la Cambra
de Comerç de Valls. Que havien vingut a passar el cap de setmana a Valls per
promocionar i conèixer els calçots i la seva cuina. Els hi interessava veure
com fèiem la melmelada de calçot, tot el procés, i a més, tal com ens agrada
fer sempre que ens visita algú, els hi
vàrem oferir un tast de les nostres melmelades . Ens van animar a participar al
concurs The World’s Marmelade Awards que es fa al Regne Unit, pensàvem que estàvem
fora de temps . L’endemà mateix, la Rachel, ens va enviar un mail dient que
encara no s’havia tancat el termini d’inscripció i que ens espaviléssim. Teníem
dos dies per fer arribar a Dalemain, al nord d’Anglaterra, els pots de
melmelades. No teníem temps ni de pensar, vàrem agafar dos pots de melmelada de
taronja amarga de Tarragona, dos de mandarina de Vilallonga del Camp i dos de
llimona d’Alcanar, els vàrem posar en una caixa i els vàrem enviar per avió,
esperant arribar a temps. El dia 13 a la tarda ens comunicaven que l’entrega
estava feta, dins del termini.
El concurs va començar l’any 2006 amb 50
participants, aquest any han participat uns 2000. Hi han moltes categories i
molts apartats, la categoria reina és la de Seville orange, taronja amarga.
Després d’uns dies d’espera, la setmana
passada vàrem saber que ens havien donat la medalla de Bronze per la melmelada
de taronja amarga i una menció a la de mandarina. I encara no era tota la
sorpresa, no érem la única empresa catalana premiada, n’hi havia dues més, L’Aranyonet,
empresa artesana i el Museu de la Confitura. Des d’aquí els hi fem arribar les
nostres més sinceres felicitacions!!!
No us podeu imaginar que ha significat per
nosaltres, ens ha costat tocar de peus a terra i continuar treballant, estem en
un núvol.
Aquesta no només és una satisfacció personal ,
és una satisfacció de país, de fer les coses ben fetes, de tenir bons productes
i bones matèries primeres, de persistència,de no dubtar i tirar endavant! I si
fos viu mon pare diria que encara que als
optimistes no ens prenen mai seriosament aquest cop a guanyat l’optimisme.
I aquí us deixem una recepta de festa i
celebració, un gotet de xocolata amb melmelada de taronja amarga.
Necessitem per a 8 unitats:
- 8 gotets de xocolata negra
- 1 iogurt grec
- 100g de melmelada de taronja amarga
- Sèsam caramel·litzat
És tant fàcil com omplir els gotets amb una
mica de iogurt, al damunt la melmelada i a sobre el sèsam. Es pot canviar el
sèsam per unes fulles de menta.
un vici de bo, moltes felicitacions
ResponEliminaFelicitats! Ja sabeu, a mi m'encanten. Molts petons.
ResponEliminafelicitats per un premi molt merescut. segur que n'hi haurà més si us presenteu a més concursos. endavant!
ResponEliminaEnhorabona pel premi noies!! Les vostres melmelades no es mareixen menys!!
ResponEliminaAquests gotets...un caprici!! Petonets guapes. MAR, de EQNME
Melmelades catalanes al poder! Que bé que la bona feina traspassi fronteres! Moltes felicitats!
ResponEliminaEnhorabona per haver assolit tant important, per la demostrada qualitat que oferiu, i per que us ho mereixeu. Salutacions des- de El Clos de Conesa.
ResponEliminaMoltes felicitats!!!!! les vostres melmelades són úniques, boníssimes, els premis són ben merescuts........ i no pararan
ResponEliminaUns gotets genials !
ResponEliminaI el torno a escriure, moltes felicitats per aquest premi ben merescut!
Una abraçada i bon cap de setmana,
Palmira
Felicitats pel premi, per la menció i per la feina ben feta nenes!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Un postre que es pot menjar tot!!! Mmmmmm
ResponEliminaEnhorabona pel premi!!!!
Petonets
Moltíssimes, però que moltíssimes felicitats!!!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
Moltíssimes felicitats!!!!! Tots els vostres productes són de luxe, i les vostres receptes espectaculars!! Felicitats per la vostra creativitat i saber fer!! Petonets!
ResponElimina