dimarts, 18 de març del 2014

Pebrots farcits

Aquesta és una recepta que la podem variar tantes vegades que en tinguem ganes, igual que el recipient, aquest cop són uns pebrot de diferents colors, un altre dia podria ser albergínies o carbassons. A la cuina si tot fos una ciència exacte, segurament, no la trobaria tant divertida. I a vegades, vols repetir una recepta i no et surt igual, per què passa? Improvisant i resumint ingredients de la nevera van sortir aquests pebrots.






Necessitem:

  • 6 pebrots ( dos de cada color)
  • 800g de carn picada meitat i meitat
  • 1 ceba tendra picada molt fina
  • 2 alls tendres tallats petits
  • 3 cullerades de melmelada de pebrot verd
  • 1 ou
  • 1 mozzarella fresca tallada a dauets
  • 200g de xampinyons tallats petits


Netegem i tallem el cap dels pebrots, que ens serviran de tapa. Els buidem i els reservem.

En un bol gran hi posem tots els ingredients, els salpebrem i els barregem bé.
Pre-escalfem el forn a 180º.







Omplim els pebrots amb la barreja i el tapem, per assegurar-nos que la tapa no caigui l'aguantem amb un escuradents.
Posem els pebrots damunt una safata, i al fons hi posem mig got d'aigua. 

Courem els pebrots unes dues hores, si veiem que l'aigua s'evapora n'hi afegirem un rajolí més. I si veiem que es torren massa els tapem amb paper d'alumini.






Que vagi de gust!!!

2 comentaris:

  1. Amb els que m'agraden els farcits però mai penso en cuinar-los!
    Gràcies per l'idea,
    Palmira

    ResponElimina
  2. Quin goig de pebrots! Ja sé que dieu que és una recepta que pot tenir com a base altres verdures, però aquesta variació de colors dels pebrots és immillorable! Una abrçada!

    ResponElimina